Web Hosting

webhost

Web hosting

Nanosoft va ofera solutii pentru gazduirea website-urilor de la gama de web simplu si server de shared hosting cu scopul de a minimiza costurile pana la web hosting dedicat sau redundant multi-server. Va oferim solutii personalizate de webhosting!
Nu numai ca va putem gazdui site-ul, dar va putem urmari si istoricul vizitatorilor site-ului cu software-ul gazda pentru a va ajuta sa analizati tendintele si pentru a vedea de unde provin vizitele dumneavoastra pe pagina de web si cum va puteti perfectiona website-ul in functie de feedback-ul utilizatorilor. Daca aveti nevoie de ajutor pentru obtinerea clientilor pe website-ul dumneavoastra, va oferim, de asemenea, servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO).

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Imbunatateste-ti afacerea online cu serviciile noastre “next level” în gazduire web: nelimitat de domenii, adrese de e-mail, baze de date SQL conectate
Fie că aveti un site web de prezentare a intreprinderilor mici sau un magazin web de comert electronic, pana la nivelul in care devii furnizor de servicii, revand astfel de servicii, aici la Nanosoft avem solutia perfecta care sa cuprinda si sa satisfaca toate nevoile tale.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?