telefonie

Telefonie

Serviciile de telefonie oferite reprezinta alternativa Nanosoft proiectata exclusiv pentru companii, fiind furnizate in sistem de telefonie fixa.
In ceea ce priveste tehnologia utilizata, oferim clientilor solutia optima de conectare in functie de nevoile acestora, Nanosoft avand posibilitatea de a va furniza atat telefonie clasica cat si telefonie alternativa pe suport IP (VoIP).
In varianta telefoniei alternative pe suport IP (VoIP), transmisiile de voce au prioritate la nivelul retelei IP, mentinand in permanenta un standard ridicat al calitatii convorbirilor. Costurile initiale de instalare se calculeaza in functie de solutia de conectare agreata impreuna cu dumneavoastra.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?