it-services-company

Service IT

Nanosoft ofera servicii de intretinere calculatoare si service, personalizate nevoilor dumneavoastra; comercializare de componente si periferice calculatoare, precum si software si consumabile pentru calculatoare si periferice.
La cererea clientilor nostri orientati spre optimizarea si eficientizarea timpului de lucru al personalului angajat, am initiat si dezvoltat un sistem de intretinere retea informatica sau service calculatoare, bazat pe abonamente flexibile, constand in verificarea periodica de catre personalul nostru specializat a echipamentelor de calcul, a perifericelor si a retelelor!
IT-Service va asigura cel mai scurt timp de reactie! Prin abonamentul de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, cazurile interventiilor urgente sunt acoperite in cel mult 4 ore de la sesizarea dumneavoastra!

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Valoarea serviciilor pentru activitatea de service calculatoare si intretinere retele calculatoare se stabileste in baza abonamentelor periodice, flexibile si adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel structurate:

  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite saptamanale
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite lunare
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite trimestriale
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare la cerere.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?