infrastructura

Infrastructura IT

Identificarea necesitatilor in vederea eficientizarii activitatilor fiecarui client in parte, care are propriile sale nevoi legate de infrastructura IT, este primul pas in alegerea unei solutii optime. Calitatea echipamentelor si a solutiilor pe care le oferim este garantata de experienta specialistilor Nanosoft.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

CABLARE STRUCTURATA

Cablarea structurata este baza dezvoltarii tuturor sistemelor informatice competitive, oferind suportul necesar obtinerii performantelor maxime pentru aplicatiile folosite, fie ca avem de-a face cu date, voce, imagini, etc.. Prin intermediul cablarii structurate, se pot implementa cu eficienta maxima servicii de telefonie, retele de calculatoare, sisteme antiefractie, sisteme de acces controlat, sau sisteme de supraveghere pentru cladiri, iar asta se poate realiza treptat, prin adaugarea foarte usoara de noi workstation-uri, fara a se intrerupe functionarea intregului sistem. Serviciile de proiectare si implementare sunt sustinute de echipa experimentata a specialistilor de la Nanosoft.

AVANTAJELE SISTEMULUI DE CABLARE STRUCTURATA

  • Sistem de cablare tip voce/date independent de produsele unei companii care furnizeaza produse de specialitate;
  • Minimizarea costurilor de intretinere si administrare;
  • Simplificarea procedurilor de mentenanta a retelelor;
  • Usurinta instalarii de noi workstation-uri si alte elemente de retea;
  • Reconfigurare si administrare facila a retelelor.

Cablarea structurata furnizeaza o platforma universala, peste care se poate construi orice fel de sistem informational.

RETELE DE TIP WIRELESS

Retelele wireless functioneaza local, fiind extinse pe arii limitate, in functie de puterea echipamentelor folosite si prin care se poate face transfer de date si internet folosind unde radio. Renuntarea la cablari duce la o mobilitate sporita a retelei, care poate fi configurata de specialistii nostrii intr-un mod optim, pentru a satisface necesitatile fiecarui utilizator in parte.

Avantajele retelelor wireless

  • Flexibilitate;
  • Mobilitate;
  • Scalabilitate;
  • Costuri reduse de intretinere.

Toate aceste avantaje au impus retelele wireless ca solutia aleasa de un numar din ce in ce mai mare de clienti, in ziua de azi.

VIRTUALIZARE

De obicei, serverele sunt dedicate unei singure aplicatii si unui singur sistem de operare, gradul lor de utilizare situandu-se in jur de 17%. Virtualizarea permite mai multor sisteme de operare si aplicatii sa ruleze de pe un singur server fizic. Cu mai multe masini virtuale instalate intr-o plaja unica de resurse hardware, rata de utilizare este monitorizata continuu si poate creste pana la 80%. Virtualizarea este intr-o continua crestere, in contextul in care folosirea acestei solutii va deveni o necesitate in vederea eficientizarii costurilor si a supravietuirii pe piata.

ECHIPAMENTE HARDWARE

Portofoliul de produse pe care il oferim acopera o arie larga de tehnologii necesare clientilor: servere, echipamente de networking (inclusiv wireless), echipamente de stocare a datelor (NAS, SAN), PC-uri, laptop-uri, tablete, echipamente pentru imprimare/copiere si multe altele. Nanosoft le asigura clientilor livrarea, instalarea si configurarea echipamentelor si a aplicatiilor software la cel mai inalt nivel.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?