Identitate vizuala

grafica

Identitate vizuala

In epoca in care traim, cea a online-ului si a social media, principalul lucru de care trebuie sa tina cont o companie pentru a se impune pe piata in zona in care activeaza, este imaginea. In ulimii ani, atat companiile, cat si clientii acestora au inceput sa se folosesca din ce in ce mai mult de inovatiile tehnologiei moderne in demersurile lor comerciale, ajungand pana in punctul in care au devenit dependente de acestea. Acum, datorita mediului on-line, brand-urile si produsele sunt vizibile pentru un numar mult mai mare de oameni interesati, acestea capatand valente transfrontaliere. Este esential ca in orice strategie de marketing folosita, sa se porneasca de la realizarea unei identitati vizuale, care, aproape de fiecare data, face diferenta intre o afacere de succes si una sortita esecului. Un simplu Logo, bine realizat, usor de recunoscut si unic din punct de vedere vizual, poate deveni un punct cheie in afacerea dumneavoastra.
Experienta pe care o are clientul atunci cand intra in contact cu produsele ori cu reprezentantii companiei, cand acceseaza site-ul web sau paginile de pe retelele de socializare, poate fi imbunatatita exponential cu ajutorul unei identitati vizuale bine pusa la punct. Acelasi produs sau serviciu poate fi prezentat in mai multe moduri, fiecare fiind eficient in cadrul publicului tinta caruia ii este adresat. Fara niste elemente vizuale eficiente, o potentiala campanie de promovare a produsului nu va mai ajunge la rezultatele scontate.
Noi va putem crea acesta identitate vizuala de la zero sau o putem reface, daca are un aspect invechit, care nu se mai potriveste tendintelor actuale ori traiectoriei pe care se indreapta compania. Conceptia grafica si designul implica indelungi procese de creatie si de aceea presupune originalitate, personalitate, dar si experienta. Echipa noastra, formata din designeri profesionisti, este oricand pregatita sa va ajute la crearea sau imbunatatirea identitatii vizuale a afacerii dumneavoastra!

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Servicii de grafica si identitate:

  • Creare logo unic
  • Creare Site Web
  • Concept Rebranding si Identitate Vizuala
  • Materiale publicitare de print – brosuri, flyere, roll-up-uri
  • Carti de vizita moderne
  • Prezentari multimedia
  • Branding Audit

Va stam la dispozitie cu crearea de elemente grafice si de identitate vizuala, care sa ajute la cresterea impactului pe care il au asupra clientilor serviciile pe care le prestati sau produsele companiei Dumneavoastra!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?