dezvoltare

Dezvoltare

Fie ca doriti sa creati o aplicatie unica de la zero, sau pur si simplu sa mentineti si sa actualizati o aplicatie deja existenta, noi suntem solutia ideala pentru realizarea proiectelor dumneavoastra! Echipele noastre de specialisti au o experienta indelungata in construirea si personalizarea de aplicatii unice pentru clientii din orice sector de activitate. Familiarizati cu cele mai recente tehnologii, expertii nostri lucreaza cu limbaje de programare si metodologii iterative de ultima generatie, pentru a garanta succesul proiectului dumneavoastra.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Dispunem de cele mai bune resurse tehnice si umane pentru a participa la toate etapele de productie software:

  • Dezvoltarea de aplicatii fiabile, in conformitate cu evolutia cerintelor pietei;
  • Scalabilitatea aplicatiilor dumneavoastra;
  • Pastrarea confidentialitatii datelor;
  • Costuri de dezvoltare reduse, la standarde de calitate ridicate;
  • Upgradarea si adaptarea aplicatiilor existente pentru indeplinirea continua a asteptarilor clientilor dumneavoastra.

Sunteti prea ocupat pentru a realiza si proiectele de dezvoltare IT in cadrul companiei dumneavoastra? Echipele noastre de experti va livreaza proiecte la cheie! Cu ajutorul nostru, compania dumneavoastra va atinge la un nou nivel in mediul virtual. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la Nanosoft. Sunteti la un clic distanta de a beneficia de cele mai bune servicii!

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?