consultanta

Consultanta IT

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.
Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, oferim acces atat la solutii tip open source, cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi solutii si tehnologii IT, prin care va puteti optimiza costurile si imbunatati eficienta sau rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura IT, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta IT, veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software, raportate la nivelul bugetului dvs.
Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta IT?
Consultanta IT este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor IT existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse IT sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta IT.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?