arhitectura

Arhitectura IT

In majoritatea companiilor, investitiile in echipamente si solutii IT nu fac parte dintr-un buget stabilit pe baza unor proiecte realizate in prealabil, ci atunci cand este cazul, pur si simplu se face achizitia. Pentru companiile mici, cu putini angajati, acest fapt nu are un impact foarte mare, datorita flexibilitatii acestora. Situatia devine mult mai complicata atunci cind compania are o structura organizationala mare, unde nivelul de decizie este impartit in doua sau mai multe parti. In aceste companii, un rol important ar trebui acordat intorcmirii unei arhitecturi a infrastructurii IT, care sa ofere posibilitatea de a face modificari structurii deja existente si de a-i aduce imbunatatiri. Situatiile in care se achizitioneaza echipamente hardweare si solutii software fara nici un plan, de foarte multe ori nu sunt justificate, fiindca nu sunt corelate cu strategia companiei si nici nu exista documentatia necesara pentru rezolvarea unor probleme tehnice sau de incompatibilitate. Planul arhitectural al infrasctructurii IT se realizeaza atat la nivel hardware & operating system, cat si la nivelul aplicatiilor si va contine, de asemenea, informatii despre procesele specifice companiei si gradul lor de acoperire de catre aplicatiile existente, despre indicatorii stabiliti de catre acesta la nivelul intregii organizatii. Acest plan va fi actualizat permanent la orice schimbare a companiei pentru a oferi un suport necesar si facil pentru investitiile ulterioare, precum si pentru a oferi un suport tehnic atunci cind acesta este necesar. Echipa Nanosoft vine in ajutorul companiilor care doresc intocmirea planului arhitectural al infrastructurii IT, a planului de investitii aferent, precum si la implementarea noilor solutii.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Alaturi de serviciile de intretinere retea calculatoare, service, grafica, web-design si web-development va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei Nanosoft castigata in cei 10 ani de activitate!

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?