despre_noi_2

Despre Noi

Nanosoft este o companie de Web Design si Web Development ce ofera solutii IT pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice autorizate. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia perfecta pentru dumneavoastra.
Nanosoft asigura servicii complete de Web Design, SEO , multimedia, logo design, animatie, editare foto-video, tehnoredactare. Oferim servicii profesionale pentru a va satisface asteptarile la un nivel inalt. Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa focalizandu-si eforturile catre proiectul sau.
Calitatea serviciilor si profesionalismul sunt valorile dupa care am construit Nanosoft in urma cu 11 ani.

Avantajele Nanosoft
Privim fiecare website pe care il realizam ca pe o unealta ce ii ajuta pe clientii nostri sa obtina succes in afaceri. Nanosoft castiga experienta din 2009, iar referintele noastre demonstreaza ca intelegem ceea ce facem.
Am lucrat din greu pentru a furniza un serviciu complet si complex. Suntem specializati in domenii precum consultanta, webdesign, programare, administrarea continutului, mentenanta si optimizare, combinate intr-un singur serviciu ce ne permite sa realizam orice, pornind de la un banner sau un logo pana la un portal sofisticat.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Misiunea Noastra

Serviciile noastre vă vor permite:

  • Lucrați mai puține ore – și câștigați mai mulți bani
  • Atrageți și păstrați clienți de calitate, plătitori
  • Gestionează-ți timpul astfel încât să te rezolvi mai mult în mai puțin timp
  • Dezvoltati abilitățile de conducere pentru a vă gestiona echipa
  • Reduceți cheltuielile fără a sacrifica calitatea
  • Automatizează-ți afacerea, astfel încât să poți pleca zile întregi, săptămâni sau chiar luni

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?