confidential

Confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale:

S.C. Nanosoft S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Nanosoft , in calitate de autor, proprietar si administrator al www.nnsb.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Nanosoft are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Nanosoft se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.nnsb.ro, prin completarea formularului de inscriere in baza de date sau a formularului de cerere oferta, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: – dreptul la informare (art.12); – dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); – dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); – dreptul de opozitie (art.15); – dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); – dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Nanosoft in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa de mail: office@nnsb.ro.
Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Nanosoft le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: – pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra; – transmiterii de mesaje (comunicari directe, mass mailing); – intocmirea de rapoarte cu scopul imbunatatirii serviciilor oferite; – interactivitate in mediile de socializare (Facebook, Twitter); – pentru selectarea candidatilor; – pentru publicarea pe site a fotografiilor. Nanosoft poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Nanosoft si ale site-ului www.nnsb.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind Nanosoft este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:

Nanosoft poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: – realizarii de rapoarte / analize; – realizarii de informari in scopuri proprii; – publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite de Nanosoft.

Nanosoft continuă să crească în fiecare zi datorită încrederii pe care clienții noștri o au în noi. Acoperim multe industrii precum: financiar, energetic, servicii pentru afaceri, produse pentru consum.

Cu ce va putem ajuta?

Sunati la 0742003351 sau apsati butonul de mai jos pentru un formular online

Nanosoft este un partener neprețuit. Echipele noastre au colaborat pentru a sprijini domeniul în creștere al practicienilor care folosesc impactul colectiv.

placeholder
Echipa Nanosoft

Cauti servicii IT, web development, mobile apps si web hosting de prima clasa?

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.