Confidentialitate

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 


Nota de informare privind protectia datelor personale:

S.C. Nanosoft S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Nanosoft , in calitate de autor, proprietar si administrator al www.nnsb.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Nanosoft are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Nanosoft se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.nnsb.ro, prin completarea formularului de inscriere in baza de date sau a formularului de cerere oferta, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: – dreptul la informare (art.12); – dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); – dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); – dreptul de opozitie (art.15); – dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); – dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Nanosoft  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Nanosoft le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: – pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra; – transmiterii de mesaje (comunicari directe, mass mailing); – intocmirea de rapoarte cu scopul imbunatatirii serviciilor oferite; – interactivitate in mediile de socializare (Facebook, Twitter); – pentru selectarea candidatilor; – pentru publicarea pe site a fotografiilor. Nanosoft poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Nanosoft si ale site-ului www.nnsb.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind Nanosoft este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:

Nanosoft poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri: – realizarii de rapoarte / analize; – realizarii de informari in scopuri proprii; – publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite de Nanosoft.

Articles View Hits
33982

Despre Noi

Nanosoft este o companie de web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice autorizate. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.